Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

OSOITETIEDOT

Wesentra Oy
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ

Wesentra Oy

Wesentra Oy on suomalainen palveluyritys, jonka missio on turvata asiakkaidensa verkkoliikennettä. Olemme Entrust Datacardin luotettavien SSL/TLS-varmenteiden suurin jakelija pohjoisessa Euroopassa ja ensimmäinen eurooppalainen kumppani, jonka Entrust valtuutti tekemään verifioinnin paikallisesti. Kotimainen verifiointipalvelu helpottaa merkittävästi asiakkaidemme elämää, kun yhteydenpito tapahtuu suomeksi ja suomalaisten menetelmien mukaisesti.

Toimitamme SSL/TLS-varmenteet sekä niihin liittyvän palvelun ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Punainen lankamme kaikessa toiminnassa on tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Wesentran tarina juontaa juurensa vuodesta 2011, kun Entrustin koulutuksessa kerrottiin ensimmäisen kerran SSL-varmenteista. Silloin nähtiin potentiaalinen markkina varmenteiden osalta ja päätettiin lähteä katsomaan mitä varmenteiden osalta on maailmalla tarjolla. Tästä eteenpäin toimintaa on rakennettu suunnitelmallisesti ja vuonna 2015 Pertti Eskelinen ja Markku Helli perustivat Wesentra Oy:n. Tällä hetkellä Wesentra työllistää viisi henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Jyväskylässä.