Konsultointi

 

Konsultointimme on auttanut asiakkaita esimerkiksi alla olevissa tilanteissa:

Tapaus 1
Asiakkaallamme oli käytössään varmenne palvelussa, johon oli sidottu sekä ulkoisia, että sisäisiä osoitteita. Aiemmin tämä oli mahdollista, mutta CA Browser -forumin standardien mukaisesti näin ei enää voitu menetellä. Kävimme asian yhdessä asiakkaan kanssa läpi ja päädyimme toimittamaan heille Entrust Datacard Private SSL -varmenteen ja Entrust Datacard julkisen varmenteen, autoimme asennuksessa ja konfiguroinnissa ja asiakas oli tyytyväinen.

Tapaus 2
Globaalisti toimivalla asiakkaallamme on toimintaa eri mantereilla ja heillä on laajalti käytössään varmenteita erilaisissa ympäristöissä, usein ulkoistettujen palveluitten takana. Asiakas halusi varmistua, että varmenteen tilausmenettely tapahtuu sisäisten prosessien ja vaatimusten mukaisella tavalla.
Pidimme kansainvälisen koulutuksen asiakkaan ulkoistetuille sekä sisäisille palveluntoimittajille ja kävimme läpi varmenteen tilausmenettelyn, varmenteisiin liittyvät alan viimeisimmät tiedot ja parhaat toimintatavat. Asiakas sai virtaviivaistettua varmenteen hallintaa ja oli erittäin tyytyväinen palveluumme.

Tapaus 3
Asiakkaalla oli kansainvälisesti hajautettu projekti uuden web-palvelun pystyttämiseksi. Kun palvelua oltiin julkistamassa, havaittiin että se tulee asianmukaisesti suojata varmenteella. Varmenne piti kopioida sekä Windows- että JAVA-ympäristöihin.
Meidät pyydettiin apuun, kun ongelman ratkaisuun tarvittavaa osaamista ei löytynyt asiakkalta eikä ulkoiselta palveluntoimittajalta. Kävimme asian läpi webinaarissa ymmärtääksemme tarpeen ja pystyimme tämän perusteella toimittamaan ja luomaan tarvittavat varmenteet molempiin ympäristöihin. Asiakkaan palvelu saatiin käynnistettyä aikataulussaan.