Miten ostat varmenteita?

Ota yhteys – varmistetaan yhdessä että saat sopivan varmenteen

Jos tiedät jo täsmälleen, mitä tarvitset, laitalaita meille tiedot tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Vahvistamme vielä tilauksen ja teemme toimituksen.

Usein on kuitenkin hyvä vielä yhdessä käydä läpi varmenteen tarve ja tarpeeseen parhaiten soveltuva varmenne. Laita viestiä varmennetarpeesta lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@wesentra.com tai soita 040 506 6565.

Näissä keskusteluissa käydään usein myös läpi käyttötapoja – esimerkiksi miten saadaan sama Wildcard-varmenne parhaiten jaeltua useille palvelimille.

Useimmiten asiakkaamme tarvitsevat SSL-varmenteisiin (ja SSL/TLS -teknologiaan) liittyviä tietoja aika harvoin, joten rutiinia ei ehdi muodostua. Olemme Wesentralla juuri tätä varten. Teemme tätä työtä päivittäin ja autamme mielellämme. Siksi palvelu kuuluu varmenteiden hintaan.

Mietitkö hintaa? Tätä kirjoitettaessa yksittäisen domainin varmentamisen hintaskaala on noin 120 – 220€ per vuosi. Mielestämme olemme kustannustehokkaita. Hintoihin kuuluu kotimainen varmentaminen ja tuki sekä varmenne maailman luotetuimmalta toimittajalta.

Pyydä hinnasto yhteydenottolomakkeella – se ei maksa mitään  

Ihmetyttääkö varmenteiden isot hintaerot?

  • Entrustin OV/EV -varmenteet ja markkinoiden halvimmat varmenteet ovat täysin eri tuotteita.
  • Halvoissa DV-varmenteissa (Domain Validated) varmentaminen on automaattinen ja perustuu vain sähköpostiosoitteisiin. Niitä on todistetusti Suomessakin voitu hankkia väärin perustein. Niitä on todistetusti Suomessakin voitu hankkia väärin perustein (lue lisää tästä...).
  • SSL-varmenteellahan ostat itse asiassa turvaa asiakkaittesi tiedoille. OV/EV -varmenteella osoitat, että koulutettu ja julkisesti luotettu henkilö on tehnyt varmennuksen ja kertoo puolestasi: ”Olen tarkastanut tämän organisaation ja domainin omistuksen – ne ovat luotettavia”.  
  • Täysin ilmaisten DV-varmennepalvelujen myötä olemme jo näkemässä siirtymistä OV/EV -varmenteisiin silloin, kun halutaan varmistaa asiakkaiden verkkosivuille antamien tärkeiden tietojen säilyminen