Miten ostat varmenteita?

Ota yhteys – varmistetaan yhdessä että saat sopivan varmenteen

Jos tiedät jo täsmälleen, mitä tarvitset, laita meille tiedot tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Vahvistamme vielä tilauksen ja teemme toimituksen.

Usein on kuitenkin hyvä vielä yhdessä käydä läpi varmenteen tarve ja tarpeeseen parhaiten soveltuva varmenne. Laita viestiä varmennetarpeesta lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@wesentra.com tai soita 040 506 6565.

Useimmiten asiakkaamme tarvitsevat SSL-varmenteisiin (ja SSL/TLS -teknologiaan) liittyviä tietoja aika harvoin, joten rutiinia ei ehdi muodostua. Olemme Wesentralla juuri tätä varten. Teemme tätä työtä päivittäin ja autamme mielellämme. Siksi palvelu kuuluu varmenteiden hintaan.

Mietitkö hintaa? Hintaskaala on noin 90€ – 240€ per vuosi. Sopiva hintavaihtoehto löytyy tarpeen mukaan ja hintoihin sisältyy osaava kotimainen verifiointi ja tuki.

Pyydä hinnasto yhteydenottolomakkeella – se ei maksa mitään.

Ihmetyttääkö varmenteiden isot hintaerot?

  • Toimittamamme OV/EV -varmenteet ja markkinoiden halvimmat DV-varmenteet ovat täysin eri tuotteita.
  • DV-varmenteissa verifiointi on automaattinen ja perustuu vain sähköpostiosoitteisiin.
  • SSL-varmenteellahan ostat itse asiassa turvaa asiakkaittesi tiedoille. OV/EV -varmenteella osoitat, että koulutettu ja julkisesti luotettu taho on tehnyt verfioinnin ja kertoo puolestasi: ”Olen tarkastanut tämän organisaation ja domainin omistuksen – ne ovat luotettavia.”