Kiinnostaako tietoturvan ja digitaalisten identiteettien maailma? Haussa tekninen asiantuntija

Wesentra on suomalainen palveluyritys, jonka missio on pitää yritykset ja ihmiset turvassa digitaalisessa maailmassa. Wesentra on Entrustin luotettavien SSL/TLS-varmenteiden suurin jakelija Euroopassa ja ensimmäinen kumppani, joka valtuutettiin tekemään verifioinnit paikallisesti. Tarjoamme myös koulutus- ja konsultointipalveluita sekä ratkaisuja kalasteluviestien ja verkon tietoturvan hallintaan. Turvallisuuden tunne on yksi ihmisen perustarpeista ja me seisomme ylpeinä tietoturvan eteen tekemämme työn takana, jotta asiakkaamme pysyvät turvassa digitaalisessa maailmassa – nyt ja tulevaisuudessa.

Haemme teknistä asiantuntijaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen vastaamaan tukipyynnöistä ja palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Olemme asiakaslähtöinen lupausten lunastaja ja uskomme ketterään palveluun omaa ja asiakkaidemme aikaa arvostaen. Toimit osana tiimiä, jossa kiitämme, kannustamme ja tuemme toinen toistamme. Kohtaamme niin toisemme kuin asiakkaamme aina ihmisenä ihmiselle. Toimipisteesi voi sijaita Jyväskylässä, Espoossa tai voit työskennellä tarpeen mukaan etänä kodistasi käsin.

Pääasiallinen tehtäväsi on SSL-varmennepalveluiden ja muiden palveluiden toteutus asiakkaillemme. Työnkuvaan voidaan sisällyttää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi sisäisen IT:n tehtäviä, konsultointia sekä palveluidemme ja toimintamme kehittämistä. Etsimme henkilöä, joka haluaa kehittyä urallaan ja kasvaa yrityksemme mukana. Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo pidempään alalla työskennellyt asiantuntija, tärkeimpänä meille on kykysi oppia ja halusi tehdä laadukasta asiakaspalvelutyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja, itseohjautuvuutta ja tavoitteellisuutta. Ennen kaikkea toivomme, että viihdyt tiiviissä työyhteisössä ja pidät yhdessä tekemisestä, olet sitoutunut ja omaat pitkäjänteisen työotteen. Wesentra tarjoaa sinulle kehityspolun huipputiimissä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi tietoturvan ja digitaalisten identiteettien maailmassa ja osallistumaan palvelukehitykseen, niin sisäisten kuin ulkoisten toimintojen osalta. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja matalassa organisaatiorakenteessa jaamme asiat avoimesti sekä osallistamme kaikki yhteiseen keskusteluun.

Tehtävän hoitaminen edellyttää seuraavia taitoja:

 • Tietotekniset perustaidot
 • IT-infran perusosaaminen
 • Sopiva alan koulutus tai kokemus
 • Sujuva englannin kieli (kirjoitettu ja puhuttu)
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • Kiinnostus tietoturvaan ja halu kehittää omaa osaamista

 

Eduksesi luetaan:

 • O365/Azure (admin)
 • Palvelimet, tietoverkot
 • Skriptaaminen / koodaaminen
 • Sähköpostijärjestelmät
 • Salaustekniikat
 • Tietoturvaosaaminen

 

Wesentra tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi ja kouluttautua asiantuntijana
 • Joustavan ja perheystävällisen työpaikan
 • Työyhteisön, jossa huolehditaan jokaisen hyvinvoinnista
 • Monipuoliset työsuhde-edut
 • Palkkaus alkuvaiheessa 2800 – 3500 EUR riippuen työkokemuksesta ja osaamisesta, mahdollisuus vaikuttaa palkkakehitykseen

Lisätietoja tehtävästä ja työyhteisöstä: CTO Harri Tuuva, harri.tuuva@wesentra.com tai puhelimitse pe 23.9. klo 9-11, ti 27.9. klo 9-11, to 29.9. klo 9-11 numeroon +358 40 733 3888.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@wesentra.com viimeistään 15.10.2022 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että työtehtävää varten vaaditaan rikosrekisteriote ennen työsuhteen aloittamista.

 

 

WESENTRA – WE KEEP YOU SAFE IN THE DIGITAL WORLD

Jokainen tarvitsee turvaa – myös verkossa. Me olemme ihmisen kokoinen tietoturvatalo, jonka hartiat pitävät yrityksesi turvallisena ja vakaana, aivot ratkaisevat vaikeatkin haasteet tehokkaasti, silmät ja korvat kuuntelevat ja katsovat herkeämättä ympärilleen ja suu valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Ennen kaikkea olemme sydän, joka huolehtii, että kaikilla on hyvä ja turvallinen olla. Maailma ei ole tänään samanlainen, kuin se oli eilen. Eikä etenkään samanlainen, kuin se on huomenna. Siksi me rakennamme tietoturvallisempaa huomista ja pidämme niin sinut, yrityksesi kuin asiakkaasi turvassa digitaalisessa maailmassa.

Wesentra on osa Mintlya. Mintly ja Wesentra yhdistävät voimansa kesällä 2022 allekirjoitetulla sopimuksella, jossa Mintly Holding Oy ostaa Wesentra Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Wesentran edustamat tietoturva- ja varmennepalvelut vahvistavat Mintlyn palveluvalikoimaa. Mintly toteuttaa korkeatasoisia verkko- ja tietoturvaratkaisuja suojaamaan ja varmistamaan asiakkaittensa toiminnan.