Turvaa Verkkoliikenne

Suojaa verkkosivustosi varmenteella

Onko sivustosi verkkoliikenne turvattua?

Autamme takaamaan, että verkkoliikenteesi on salattua ja asiakkaasi uskaltaa tehdä ostoksia tai syöttää henkilökohtaisia tietojaan palveluihisi. Varmenne kertoo sivustosi käyttäjälle, että verkkosivusto on luotettava ja sen sisältö todella on sinun, eikä kenenkään muun. Se on siis kuin näkymätön älylukko yrityksesi ovessa, jotta voit nukkua yösi levollisesti.

Oletusarvoisesti internetiä selattaessa suuri osa liikenteestä kulkee suojaamattomana. Kaikki, mitä selaimeen verkkosivuilla kirjoitat, voidaan lukea ja tallentaa selväkielisenä juuri kuten se on kirjoitettu. Tämä koskee myös suojaamattomiin palveluihin kirjautumista; käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kulkevat verkossa selväkielisenä, vaikka verkkosivulla salasana näkyisikin vain mustina pisteinä. Tähän liikenteeseen verkkorikolliset haluavat päästä käsiksi, sillä luottokortti- ja identiteettitietosi ovat arvokasta valuuttaa. Palveluntarjoajana sinun tulisi huolehtia siitä, että varmenne, jota käytät, on hankittu turvalliselta taholta ja mielellään vähintään organisaatiovalidoituna (OV).

Mitä eri varmennetyyppejä on olemassa? Kuinka tietää millainen varmenne verkkosivustollesi sopii? Mitä verifiointi tarkoittaa ja miten se Wesentralla hoidetaan? 

Miksi varmenne Wesentralta?

Parhaat tuotteet ja teknologiat

Saat käyttöösi markkinoiden parhaat Entrustin tuotteet ja teknologiat, joiden avulla varmenteiden hallinta, automatisointi ja niiden integrointi osaksi muita järjestelmiä hoituu ketterästi.

Säästämme sinulta aikaa ja rahaa

Autamme varmennetyypin valinnassa ja hoidamme myös verifiointiprosessin itse, jotta saat oikeanlaiset varmenteet käyttöösi kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tekninen tuki ja asiantuntijat lähellä

Meillä et joudu keskustelemaan chatbottien kanssa. Tietoturva-asiantuntijamme ja tekninen tuki ovat vain yhden puhelinsoiton tai viestin päässä valmiina vastaamaan kysymyksiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Blogi
Ajankohtaista Verkkoliikenne

Varmenteiden hallintapalvelu CeMan