Blogi

Tarinoita tietoturvan maailmasta

Blogi
Ajankohtaista
14.12.2021

Paranna asiakasviestintääsi uuden VMC-varmennetyypin avulla

Marjo Janhonen

Asiakkaiden sähköpostit ovat monesti täynnä markkinointiviestejä eri yrityksiltä ja lopputuloksena viestit saattavat jäädä avaamatta, kun kaikki näyttävät sähköpostilaatikossa samalta massalta. Entrustin uuden Verified Mark Certificate, VMC-varmenteen avulla pystyt erottautumaan massasta, kun organisaatiosi logo näkyy viestin yhteydessä.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista Identiteetti
30.9.2021

Entrustin Qualified varmenteet vastaavat eIDAS ja PSD2 -vaatimuksiin

Marjo Janhonen

Entrustin Qualified-tason varmenteisiin kuuluvat Qualified Website Authentication Certificate (QWAC) varmenteet ja Qualified Certificates for Electronic Seals (QSeals) varmenteet, jotka vastaavat EU:n vaatimuksiin salauksen, autentikoinnin ja tietojen muuttumattomuuden osalta. Lue aiheesta lisää blogistamme!

Jatka lukemista
Blogi
Identiteetti Ajankohtaista
17.9.2021

Näytä organisaatiosi logo sähköpostiviestinnässä – Verified Mark Certificate

Marjo Janhonen

VMC on uusi varmennetyyppi, jonka avulla organisaation rekisteröity logo näkyy sähköpostiviestissä. Viesti erottuu muiden joukosta ja varmistaa, että viesti on tullut juuri sinulta. VMC:n avulla vahvistat organisaatiosi asiakas- ja markkinointiviestien luotettavuutta ja lisäät tunnettuutta erottumalla viestinnässä!

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
25.8.2021

Muutos domainien Web Server -verifiointimetodiin 12/2021

Helena Puttonen

Domainien verifioinnissa on käytössä neljä eri CA/Browser foorumin standardeja noudattavaa metodia (Email, Web Server, DNS sekä Manual). Tässä blogikirjoituksessa keskitymme Web Server-verifiointimetodiin ja siihen liittyviin muutoksiin. Lue lisää Helenan blogikirjoituksesta!

Jatka lukemista
Blogi
Verkkoliikenne
6.7.2021

Domainien uudelleenverifiointi jatkossa vuoden välein

Leena Kuuri

Domainien uudelleenverifiointisykli lyhenee 398 päivään syyskuussa. Suosittelemme tarkastamaan omien domainien mahdollisen uudelleenverifiointitarpeen ajoissa.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista Verkkoliikenne
2.7.2021

Varmenteiden hallinnan tehostaminen ja automatisointi

Harri Tuuva

Julkisten varmenteiden sallittu maksimipituus / elinikä on lyhentynyt viime vuosina kovaa vauhtia. Vielä muutama vuosi sitten pystyi tekemään kolmen vuoden varmenteita ja nyt maksimipituus on vain yksi vuosi (398 päivää). Lue lisää Harrin blogikirjoituksesta!

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
6.5.2021

Eläkkeelle operatiivisesta … kiitos kaikille!

"Jään edelleen osakkaaksi ja hallitukseen. Ja eihän tästä kiinnostuksesta mihinkään pääse. Artikkelini sähköisistä allekirjoituksesta ilmestyi tänään Turvallisuus & Riskienhallinta -lehdessä ja erityisesti EU:n ja Suomen toimet näiden osalta vievät ansaittua huomiota." Lue Pertin ajatukset eläkkeelle jäämisestä!

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
6.5.2021

Helena, uusi tekninen asiantuntijamme

Saimme Wesentran tiimiin uuden jäsenen, kun Helena Puttonen aloitti meillä teknisenä asiantuntijana huhtikuun alussa. Helena on osa asiakaspalvelutiimiämme ja tulette tutustumaan häneen niin toimitusten kuin teknisen tuen merkeissä. Lue Helenan kokemuksia ensimmäisiltä viikoilta ja tarkemmin hänestä itsestään!

Jatka lukemista
Blogi
Data Identiteetti
23.3.2021

Digitaalinen tulevaisuus, uhka vai mahdollisuus?

Markku Helli

Yhteiskunta digitalisoituu vauhdilla ja muutos on alkanut jo vuosikymmeniä sitten. Tätä artikkelia kirjoittaessa vallitsee pahin pandemia sitten legioonalaistaudin. Pandemia, joka on vaatinut miljoonia ihmishenkiä maailmanlaajuisesti. […]

Jatka lukemista
Blogi
Data
8.3.2021

Kalasteluviestien mieletön maailma

Markku Helli

Kalasteluviestit, eli Phishing, on pitkään jatkunut globaali ongelma, jolta me suomalaisetkaan emme ole välttyneet. Rikollisille ihmisten huijaaminen on tuottoisaa ”liiketoimintaa”, jota on helppoa ja edullista […]

Jatka lukemista