Blogi

Tarinoita tietoturvan maailmasta

Blogi
Ajankohtaista Data
30.11.2022

Tietoturvaseteli – mikä se on?

Heidi Kentala

Tietoturvaseteli on uusi valtion tukimuoto kotimaisille kriittisten alojen yrityksille heidän tietoturvansa kehittämiseen.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista Identiteetti Verkkoliikenne
11.11.2022

PKIaaS, IDaaS ja Post Quantum Korkeasaaressa

Marjo Janhonen

Pidimme Entrustin kanssa yhteisen asiakastapahtuman Helsingin Korkeasaaressa 1.11.2022. Seminaarissa saimme lisätietoa Entrustin PKI as a Service (PKIaaS) ja Identity as a Service (IDaaS) aiheista sekä Post Quantum & Cryptographic Centere of Excellencestä (CCoE).

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista Verkkoliikenne
4.11.2022

Kybermaailman uusi normaali

Markku Helli

Olin hiljattain Arrow Hybrid Cloud Road Show tapahtumassa Tampereella Pyynikin maisemissa. Seudun kauneus jäi esitysten myötä kasvavan huolen varjoon. Mikään tietoliikennettä käyttävä laite ja sen myötä käyttäjä ei ole suojassa, mutta huolellisella varautumisella voimme vähentää riskejä.

Jatka lukemista
Blogi
Verkkoliikenne
26.10.2022

Varmenneturvallisuuden perusteet

Heidi Kentala

Kiihtyvän digitalisaation ja alati teknologistuvan yhteiskunnan myötä tietoturva ja sen merkitys arkipäiväisissä toiminnoissa korostuu. Toimintojen siirtyessä pääosin verkkoon, tulee katse siirtää yhteyksien turvallisuuteen.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
3.10.2022

Älä ole aaSi, vaan tule tutustumaan Entrustin IDaaSiin ja PKIaaSiin!

Wesentran ja Entrustin PKIaaS & IDaaS tapahtuma 1.11.2022 klo 10–16, Korkeasaari Helsinki, ilmoittaudu pian!

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
21.9.2022

Teknisiä terveisiä

Helena Puttonen

Sisäisen IT:n tehtävät, palveluiden ylläpito sekä asiakastuki ja -konsultointi. Jokainen päivä teknisessä roolissa Wesentralla on erilainen ja työnkuvaan sisältyy monia vaihtelevia, mielenkiintoisia tehtäviä, joista kerromme lisää tässä blogikirjoituksessa.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
29.7.2022

Tietomurto Entrustin sisäisiin järjestelmiin

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
18.7.2022

Myyntiasiantuntijan työ – mitä myyntityö sisältää?

Heidi Kentala

Myyntiasiantuntijan työ vaikuttaa ilmiselvältä ja itsestään selittyvältä, mutta sen sisältö on paljon laajempi kuin ensi kuulemalta arvelisi. Itse myynti on vain osa suurempaa kokonaisuutta.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
1.7.2022

Tiedote: Mintly Wesentran omistajaksi

Leena Kuuri

Mintly ja Wesentra yhdistävät voimansa 1.7.2022 allekirjoitetulla sopimuksella, jossa Mintly Holding Oy ostaa Wesentra Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Wesentra pystyy vieläkin paremmin kehittämään palveluitaan ja samalla Wesentran edustamat tietoturva- ja varmennepalvelut vahvistavat myös Mintlyn palveluvalikoimaa.

Jatka lukemista
Blogi
Ajankohtaista
27.5.2022

Verifiointiasiantuntijan työ – Mitä verifioinnissa tapahtuu?

Marjo Janhonen

Wesentralla verifiointiasiantuntijan työ lähtee liikkeelle, kun Entrust lähettää verifioitavasta organisaatiosta lähtötiedot, joiden perusteella aloitamme organisaation verifioinnin. Mitä verifiointiprosessissa oikein tapahtuu?

Jatka lukemista