Työnhakijoille

Töihin Wesentralle?

Lähdetkö kanssamme rakentamaan tietoturvallisempaa huomista?

Oletko sinä seuraava wesentralainen?

Meidän tärkein tehtävämme on pitää yritykset ja yksityishenkilöt turvassa digitaalisessa maailmassa. Tiimimme rakentuu tietoturvan ammattilaisista, joille asiakas on aina ykkönen. Lähdetkö sinä rakentamaan tietoturvallisempaa huomista yhdessä kanssamme?

Turvallisuuden tunne on yksi ihmisen perustarpeista ja me seisomme ylpeinä tietoturvan eteen tekemämme työn takana, jotta asiakkaamme pysyvät turvassa digitaalisessa maailmassa – nyt ja tulevaisuudessa. Katsomme kiitollisena taaksepäin ja innostuneena eteenpäin. Olemme kuin näkymätön taikaviitta ja taustatuki, jotta asiakkaamme voi loistaa ja keskittyä tekemään sitä, missä hän on parhaimmillaan.

Me uskomme vahvasti siihen, että kun henkilöstömme voi hyvin, myös asiakkaamme voivat hyvin. Kiitämme, kannustamme ja tuemme toinen toistamme, koska yhdessä olemme aina vahvempia kuin yksin. Kohtaamme niin toisemme kuin asiakkaamme aina ihmisenä ihmiselle. Haluamme, että jokainen voi tulla töihin ja lähteä töistä tyytyväisenä. Wesentra on työpaikka sinulle, joka haluat kasvaa ja kehittyä, viihtyä ja voida hyvin sekä rakentaa yhdessä tietoturvallisempaa huomista meille kaikille.

Oletko kiinnostunut tietoturvasta, digitaalisista identiteeteistä, kalasteluviestien estosta tai verkon tietoturvan hallinnasta? Vai onko sinulle mielessä jotain muuta tietoturvan tiimoilta, mitä haluaisit tulla Wesentraan tekemään? Lue lisää ja hae nyt!

Arvomme

Hyvinvoiva henkilöstö, hyvinvoivat asiakkaat

Arvostamme omaa ja asiakkaidemme aikaa

Teemme työtä, jolla on merkitys

Asiakaslähtöinen lupausten lunastaja