Helena, uusi tekninen asiantuntijamme

6.5.2021

Saimme Wesentran tiimiin uuden jäsenen, kun Helena Puttonen aloitti meillä teknisenä asiantuntijana huhtikuun alussa. Helena on osa asiakaspalvelutiimiämme ja tulette tutustumaan häneen niin toimitusten kuin teknisen tuen merkeissä. On hienoa saada uutta näkemystä tiimiin ja lisäkäsiä päivittäiseen tekemiseen. Lue alta Helenan kokemuksia ensimmäisiltä viikoilta ja tarkemmin hänestä itsestään. Tervetuloa Helena!

Aloitin Wesentralla vähän päälle viikko sitten, ja olen erittäin innoissani päästessäni työskentelemään näin asiantuntevassa porukassa. Työilmapiiri on mainio, ja uudet työkaverit ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan. Lisäksi on ollut ilo huomata jo heti näin lyhyen ajan sisällä, kuinka paljon Wesentralla panostetaan työhyvinvointiin ja työntekijöiden kouluttamiseen.

Viimeistelen tällä hetkellä työn ohella opintojani ammattikorkeakoulussa, jossa opiskelen tradenomiksi tietojenkäsittelypuolella. Opintojen ja töiden lisäksi elämääni rytmittää vahvasti perheeni, johon kuuluu 3 lasta ja aviomies. Puuhastelemme perheenä usein erilaisia kauden mukaisia aktiviteetteja, näihin lukeutuvat mm. marjastaminen ja luonnossa liikkuminen. Lisäksi omiin arjesta irtautumisen keinoihin kuuluu uiminen, pyöräily ja lukeminen, sekä erilaisten käsitöiden tekeminen.

Tietoturvan ja identifioinnin merkitys verkkoliikenteessä on ajan saatossa korostunut huomattavasti ja tulee jatkossa olemaan entistä suuremmassa roolissa. On hienoa päästä työskentelemään edellä mainittujen suhteen aitiopaikalla ja olla sitä kautta osana luomassa ihmisille turvallisempaa huomista.

Mahtavaa päästä Wesentran tiimiin mukaan!

Lue lisää