PKIaaS – Public Key Infrastructure as a Service

PKIaaS on erittäin turvallinen ja nopea ottaa käyttöön

Nykypäivänä organisaatiot lisäävät ratkaisuja olemassa olevan PKI:n piiriin ja käyttäjämäärät kasvavat. Vanhat, hajallaan olevat PKI:t eivät myöskään vastaa enää tämän päivän vaatimuksia. Monet organisaatiot uskovat, että eivät pysty enää hallitsemaan PKI:taan ja tämä myös rajoittaa heitä digitaalisessa muutoksessa. Optimoi ja skaalaa organisaatiosi tarpeisiin oikeanlainen PKI-ratkaisu!

Kiristyvät tietoturva- ja integraatiotarpeet vaativat myös tehokkaan PKI-ratkaisun. PKI as a Service (PKIaaS) yksinkertaistaa ja keskittää varmenteiden infrastruktuurin, automaation, hallinnan ja jakelun. Tämä älykäs ratkaisu siirtää ison painon IT-henkilöiden hartioilta ja johdattaa organisaatiosi kohti tietoturvallisempaa huomista!

Kaikilla PKIaaS kumppaneilla ei ole oikeanlaisia resursseja tehdä pilvipohjaista PKI:ta oikein. Varmistathan, että PKI-kumppanillasi on:

  • Koulutettu henkilöstö ja ajantasainen tietämys tietoturva-asioista
  • Protokollien tiukka noudattaminen ja parhaisiin menettelyihin perustuvat toimintatavat
  • Automatisoitu ja skaalautuva alusta, joka yksinkertaistaa PKI:n käyttöönoton vastaten asiakkaan vaatimuksiin
  • Kyky raportoida ja hälyttää kaikista varmennemuutoksista, estää varmenteiden vanhenemisen.

Miksi Entrust?

Entrustilla on yli 25 vuoden vertaansa vailla olevaa PKI-kokemusta, innovaatiosta ja teknologiasta pilvessä. Entrust on ensimmäinen kaupallinen varmentaja ja luotettu myös hallitusten, finanssilaitosten ja muiden maailmanlaajuisten vaativien tietoturvaympäristöjen toimittaja.

Entrustin laaja valikoima tietoturvaratkaisujen ja tuotteiden osalta mahdollistaa asiakkaalle luotetun infrastruktuurin. Sinulla on vapaat kädet oman liiketoimintasi kehittämiseen, kun Wesentra voi Entrustin ratkaisujen avulla vähentää tietoturvariskejäsi.

Entrustin PKI integroituu saumattomasti sinun nykyiseen työnkulkuun ja sovelluksiin. Certificate Hubiin yhdistettynä, antaa varmenteidenhallinta-alusta näkyvyyden ja kontrollin automatisoituun varmenteiden hallintaan.

 

Nopeus

Liiketoiminta nopeutuu. Sinun PKI:si tulee toimia kaikkialla, missä sinä teet liiketoimintaa. PKIaaS on helppo ottaa käyttöön ja laajentaa mahdollistaen nopean ratkaisun työasioiden turvaamiseen.

Skaalautuvuus

Modernit käyttäjätapaukset nojaavat aina vaan enemmän varmenteisiin ja usein lyhyemmällä validointi- eli verifiointisyklillä. PKIaaS on laajennettavissa oleva, pilvi-natiivi järjestelmä melkein rajoittamattomalla kapasiteetilla ja kasvaen tarpeen vaatiessa.

Yksinkertaisuus

Entrustin PKIaaS-ratkaisulla me hallinnoimme PKI:n, jotta sinun ei tarvitse. Avaimet käteen-periaatteella PKIaaS on helppo ottaa käyttöön.

Turvallisuus

Entrustin PKIaaS antaa varmuuden, jota siltä odotat. Entrustin PKIaaS:ssa organisaatio saa dedikoidun PKI-ympäristön, jossa avaimet hallitaan tietoturvallisesti Entrustin Tier III -konesaleissa ja Entrust nShield HSM:ssä.

Miksi PKI as a Service?

PKIaaS on Entrustin uusi palvelutuote, jonka avulla organisaatiot voivat luopua haasteellisesta PKI-ympäristöjen ylläpidosta. Usein PKI:n tärkeimmät asiat, eli tietoturva, käytännöt ja politiikat, ovat retuperällä ja PKI on vain ns. ”sertifikaattipumppu” ilman kunnollista hoitoa. Entrustin PKIaaS mahdollistaa nopean ja tietoturvallisen PKI:n käyttöönoton.

Entrustin PKI-ratkaisun avulla organisaatio saa dedikoidun PKI-ympäristön, jossa avaimet hallitaan tietoturvallisesti Entrustin Tier III -konesaleissa ja Entrust nShield HSM:ssä (FIPS 140-2 Level 3). PKIaaS tukee Intune, WSTEP, ACMEv2 -integraatioita, SCEP-tuki.

 

 

Microsoft Intune

PKI as a Service-palvelun avulla suojataan yleisimmät Private PKI-käyttötapaukset avaimet käteen -periaatteella. Microsoft Intunen avulla organisaatiot hallitsevat laitteita ja sovelluksia saumattomasti ja PKIaaS:n Intune-rajapinnan kautta jaetaan varmenteet helposti laitteille. PKIaaS integroituu Intuneen palvelupohjaisesti, on-premise / paikallista laitteistoa tai ylläpitoa ei tarvita.