Älä ole aaSi, vaan tule tutustumaan Entrustin IDaaSiin ja PKIaaSiin!

3.10.2022

Wesentran ja Entrustin PKIaaS & IDaaS tapahtuma 1.11.2022 klo 10–16, Korkeasaari Helsinki – Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista kanssamme Helsingin Korkeasaareen!

 

 

Päivän ohjelma:

 

Aamukahvi klo 10

Entrust PKIaaS

Lounas

Entrust IDaaS

Kahvi

Entrust Post Quantum & CCOE

Verkostoitumista

Korkeasaari sulkeutuu klo 16

 

PKI as a Service (PKIaaS)

Entrustin palvelutuote, joka mahdollistaa nopean PKI-ympäristön perustamisen tietoturvasta, integraatioista ja käyttötapauksista tinkimättä. Ratkaisun avulla helpotetaan varmennehallinnan automatisointia, varmenteiden elinkaaren hallintaa ja ylläpitoa organisaatioissa.

 

Identity as a Service (IDaaS)

Entrustin moderni Identity and Access Management eli IAM sovellusalusta. Tietoturvallinen sisäänpääsy yrityksen järjestelmiin on tämän päivän erilaisilla työskentelytavoilla äärimmäisen tärkeää ja tulee olla turvattua kaikille.

 

Post Quantum & CCOE

Vuonna 2016 kirjoitimme blogissamme kvanttitekniikan mahdollisuuksista murtaa salausalgoritmejä ja näin vaarantaa tietoliikenteen yksityisyys. Tämä koskettaa satojatuhansia järjestelmiä, joiden tietoturvaan tämä vaikuttaa. Artikkeli löytyy blogiarkistostamme edelleen: https://wesentra.com/kvanttitietokone-uhka-yhdelle-mahdollisuus-toiselle/

Kirjoitusajankohtana mm. Google oli tutkinut asiaa ja edistänyt post-quantum kryptauksen kehitystä omalla tahollaan. Entrust yhtenä maailman luotetuimmista salausteknologioiden kehittäjistä on ottanut post-quantum salaukseen varautumisen ohjelmaansa yhtenä tärkeistä kehityskohteista.

Ilmoittaudu pian!

Ilmoittautumiset: info@wesentra.com

Ilmoittautumiset viimeistään 28.10.2022 mennessä.

 

Tervetuloa!

 

Saapuminen: https://www.korkeasaari.fi/saapuminen/#65a519dc

Osoite: Mustikkamaanpolku 12, Helsinki

 

Lisätietoja saat soittamalla 010 338 2170 tai sähköpostitse info@wesentra.com

 

Lue lisää