Heidi, uusi myyntiasiantuntijamme

10.3.2022

Olen Heidi ja aloitin työskentelyn Wesentralla vajaa viikko sitten. Nämä muutamat päivät ovat olleet tiedontäyteisiä sekä informatiivisia ja olen tarttunut jokaiseen tiedonmuruun innosta puhkuen! Työyhteisö on avoin ja ammattitaitoinen ja jokainen on toivottanut minut lämpimästi tervetulleeksi.

Opiskelen työn ohessa tradenomin ylempää ammattikorkeatutkintoa keskittäen opintoni palveluliiketoimintaan, palvelumuotoiluun ja digitaaliseen osaamiseen. Koen, että opiskeluni tukevat nykyistä työtäni Wesentralla ja tuovat varmasti uusia ideoita töiden toteuttamiseen.

Työn ja opiskelun rinnalla tasapainotan arkeani uinnin ja kuntonyrkkeilyn parissa. Pidän myös lukemisesta, keräilen runoja ja rentoudun hyvän elokuvan parissa. Arkeani ilahduttaa suuresti myös 6-vuotias tytär, jonka kanssa vietämme aikaa ulkoillen, lukien ja tutkien maailman ihmeitä. Suuri kunniani on olla tyttäreni sankari ja tämä tärkeä rooli ajaa minua ylittämään itseni joka päivä, antaa minulle virtaa kehittyä ja muistuttaa nauttimaan jokaisesta pienestäkin hetkestä.

Olen kiitollinen tästä uudesta työmahdollisuudesta ja odotan innolla mitä kaikkea Wesentralla työskenteleminen tuo tullessaan. On mahtavaa olla osa Wesentran tarinaa ja matkaa kohti turvatumpaa huomista!

Lue lisää