Miten auttaa ostamisen muuttuessa?

10.8.2016

17564812 - shopping cart, cell phone and earth globe”Ennen vanhaan” palvelua tai tuotetta tarvitseva henkilö käytti noin 30% ostotapahtuman kokonaisajasta tutkien vaihtoehtoja. Sitten hän otti yhteyttä toimittajiin lisätiedon saamiseksi. Maailma on muuttunut. Tutkimusten mukaan nyt hän viettää 70% ajasta netissä ja on erittäin hyvin selvillä vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista kun hän viimein kontaktoi jotain toimittajaa.

Mitä tämä tarkoittaa esimerkiksi näin SSL-varmenteiden toimittajan kannalta?

Verkosta pitää löytyä mahdollisimman helposti asiakkaan tarvitsema tieto. Tavoitteen tulee olla asiakkaan ajan säästäminen – muuten asiakas siirtyy kilpailijan sivuille eikä pääse hyötymään kotimaisesta palvelustamme. Me Wesentrassa pyrimme jakamaan tiedon www.wesentra.com -kotisivujen, https://weseblog.com -blogin ja Scoop.IT -palvelun avulla.

Asiakkaamme haluavat myös kuulla ja nähdä, jos SSL-markkinoilla tapahtuu jotain sellaista, mikä vaatii reagointia. ”eMail is dead!” – kun sähköposteihin reagoimisprosentti on luokkaa 1% on turha tukkia 100 henkilön sähköpostia viestillä, joka kiinnostaa yhtä heistä.

Oma ratkaisumme on LinkedIn. Kun julkaisemme uutta materiaalia, postaamme päivityksestä lyhennelmän LinkedIn-sivuillemme. Yritämme laatia viestin siten, että siitä näkyy ydinasia nopeasti ja siinä on linkki tarkempaan tietoon.

Kuulemme mielellämme, jos sinulla on ehdottaa sellaisia kontaktointimuotoja, jotka toisaalta säästävät lukijan aikaa ja toisaalta antavat hänelle juuri hänen tarvitsemansa tiedon.

Lisätietoa: info@ssl-apua.fi

 

Lue lisää