Mukavia HR-uutisia … – osa 2

21.4.2017
Harri_2

Harri vasemmalla

Sattuma on mielenkiintoinen asia. Taisimme ensimmäisen kerran mainita pitkäaikaisen työkaverimme Harri Tuuvan nimen jo 2016 kun puhuimme mahdollisista lisärekrytoinneista. Keskustelu loppui lyhyeen: ”Harri kokkaa nykyään – ei hän varmaankaan halua takaisin IT-alalle”. Joten kun puhelin soi maaliskuussa ja soittaja oli Harri, niin hämmästys oli melkoinen.

Harri on tehnyt töitä Entrustin ratkaisujen kanssa jo 2008 alkaen. Olimme yhdessä Tanskassa seminaarissa 2011, kun Entrust ensimmäisen kerran esitteli SSL-varmenteitaan jälleenmyyjille. Siitä tämä kyyti alkoi.

Harri aloitti nyt Wesentralla 18.4.2017. CTO-roolissaan hän auttaa Hellin Markkua tuessa, koulutuksessa ja ennen kaikkea palvelujemme kehittämisessä. Mutta sosiaalisena ja osaavana kaverina Harri tulee varmasti olemaan apunanne optimaalisten varmenne- ja suojausmenetelmien löytämiseksi verkkopalveluihinne.

Tervetuloa remmiin Harri! Ja annetaanpas miehen itsekin kertoa:

Kyllä nyt kelpaa! Uudet tuulet (vanhat 🙂 ) alkoivat pari päivää sitten ja fiilis on innostunut ja odotan, että pääsen toden teolla töihin kiinni. Pidin pari välivuotta IT:stä ja hankin itselleni kokin pätevyyden. Ruoanlaitto ja kokkailu saa jäädä kuitenkin taka-alalle ja omaksi sekä ystävien iloksi, koska kokin työajat eivät ikävä kyllä sovi perheelliselle. Ja siitä se ajatus paluusta IT:n pariin sitten lähtikin… 😀

Aiemmin kokemusta eri puolelta IT:tä kerkesi tulla n. 15 vuoden ajalta. Uudet työkaverit ovatkin Marjoa lukuun ottamatta tuttuja edellisistä kuvioista ja tuntuu todella mukavalta aloittaa työt tämän tiimin kanssa. Wesentran kantavaan ajatukseen kuuluu asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvointi ja auttaminen – allekirjoitan saman täysin ja uskon, että niillä eväillä pääsemme kaikkien kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Illat ja viikonloput töiden ulkopuolella muodostuvat pitkälti lasten harrastuksiin kuskaamisesta, koiran ulkoiluttamisesta ja ruoanlaitosta. Siinä sivussa kun jää aikaa, niin voi paukuttaa rumpuja, rämpyttää kitaraa ja käydä potkimassa palloa.

Nyt vain tiukasti tekniikkaan ja asiakasrajapintaan kiinni! Kuinka voin auttaa?

Lue lisää