Näytä organisaatiosi logo sähköpostiviestinnässä – Verified Mark Certificate

17.9.2021

VMC on uusi varmennetyyppi, jonka avulla organisaation rekisteröity logo näkyy sähköpostiviestissä. Viesti erottuu muiden joukosta ja varmistaa, että viesti on tullut juuri sinulta. VMC:n avulla vahvistat organisaatiosi asiakas- ja markkinointiviestien luotettavuutta ja lisäät tunnettuutta erottumalla viestinnässä!

Paranna organisaatiosi näkyvyyttä sähköpostiviestinnässä

Verified Mark Certificate, eli VMC, on organisaation tunnettuuden ja luotettavuuden kannalta parasta, mitä TLS/SSL-varmenteissa on tapahtunut. Sen avulla markkinointi- ja asiakasviestimme menevät luotettavasti perille.

Verified Mark Certificate, eli VMC, juontaa juurensa BIMI (Brand Indicators for Message Identification) hankkeesta, jonka tavoitteena on kehittää luotettava tunnistusmenetelmä asiakkaille lähetettäviin sähköposteihin. Kalasteluviestien kehittyminen ja lisääntyminen on johtanut tilanteeseen, missä sähköpostinvastaanottajan on vaikea tunnistaa, onko viesti todellakin tullut oletetulta lähettäjältä. Tämä korostuu erityisesti mobiililaitteilla sähköpostia luettaessa.

Entrust on ollut kehittämässä tätä uutta luotettavuuden tasoa yhteistyössä useiden organisaatioiden, mm. Googlen, kanssa. Entrust on ensimmäinen toimija, joka julkaisi VMC varmenteen Googlen pilottiprojektia varten. Nyt tämä, vahvaa brändiä tukeva tuote, on saatavilla. Kyse ei ole pelkästään brändin tunnettuuden ja luotettavuuden takaamisesta, vaan myös turvallisuudesta.

  • Lähetä luotettavia sähköposteja
  • Paranna brändisi näkyvyyttä
  • Lisää brändisi tunnettuutta
  • Vähennä sähköpostihuijauksia

 

Sähköpostiviestin vastaanottaja voi olla varma, että sähköposti on lähetetty luotettavasta ja verifioidusta lähteestä. Entrustin VMC-varmennetta varten organisaatio verifioidaan korkeimmalla tasolle (Extended Validation) ja domainin kontrolli varmistetaan CA/Browser Forumin säännöstön mukaisesti.

Sähköpostiviestit, joissa näkyy rekisteröity tavaramerkki, parantavat organisaatiosi näkyvyyttä ja näin brändisi luotettavuus sekä tunnettuus kasvaa. Viestisi erottuvat paremmin täydestä sähköpostilaatikosta, koska siinä on yrityksesi logo. Persoonallisemmalla sähköpostikokemuksella jäät paremmin asiakkaidesi mieleen.

VMC:t toimivat niitä tukevissa sähköpostiohjelmissa ja edellyttävät lähettävän sähköpostijärjestelmän tietoturvatason korotusta DMARC, SPF ja DKIM asetuksin. Näillä asetuksilla vähennetään merkittävästi sähköpostihuijausten läpimenoa.

Tuo brändisi esille tehokkaasti ja luotettavasti sähköpostiviestinnässä!

Ota meihin yhteyttä: myynti@wesentra.com tai 010 338 2170

Lue lisää