The Best TLS Training in the World 19.4.2017, Helsinki

1.3.2017

Kouluttaudu A+ konfiguroijaksi.

HUOM! 19.4.2017 koulutuspäivä on täynnä, joten päätimme jatkaa ilmoittaumista aina 20.3 asti ja mikäli saamme luokallisen porukkaa kasaan järjestämme toisen päivän 20.4.2017.

Ohjeet ilmoittautumiseen ovat samat kuin alla:

Koulutus on yhden päivän mittainen ja järjestetään Wistec Oy:n koulutusluokassa. Wistec Training Oy, Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki (Ruoholahti – Dimensio-talo)

HUOM! Sisäänkäynti Mechelininkadun puolelta.

Sijainti kartalla

Kouluttajana toimii Scott Helme ja sen on suunnitellut yksi alan johtavia guruja, Ivan Ristic (Feisty Duck), joka on kirjoittanut myös kirjan Bullet Proof SSL and TLS.  Tavoitteena on käydä läpi SSL/TLS Varmenteiden käyttötapaa, niihin kohdistuvia hyökkäyksiä sekä opettaa tunnistamaan todellisia riskejä, joita palvelimiin kohdistuu. Koulutuksessa konfiguroidaan palvelimesta parhaaseen A+ luokkaan yltävä palvelu ja syvennetään ymmärrystä web aplikaatioihin kohdistuvista riskeistä.

Koulutuksen hinta on 540€ (alv 0%) per henkilö, josta puolet laskutetaan etukäteen ilmoittautumisen perusteella.

Maksimihyödyn saat koulutuksesta jos hallitset jonkin verran web palveluitten / palvelinten konfigurointia ja ymmärrät SSL/TLS varmenteiden normaalin käytön. Koulutusmateriaali ohjaa eteenpäin, mutta on hyvä jos UNIX/LINUX Shell komentotulkki ja editorit ovat entuudestaan tuttuja. Kaikki tehtävät toteutetaan virtuaalipalvelimille jotka annetaan koulutettavien käyttöön. Tätä varten tarvitset mukaan oman tietokoneesi josta on pääsy esim. SSH:lla internetiin.

Paikkoja on rajoitetusti, varaamme oikeuden varata paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: info (at ) wesentra.com 10.3.2017 mennessä.

Lue lisää