”Vieraskynä 2-min videona”: Valmet Automotive ja SSL-varmenteet

18.12.2018

Wesentralla oli mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisessa projektissa: Kokemuksia.fi otti meihin yhteyttä ja ehdotti riippumattoman asiakaslausunnon toteuttamista videona. Valmet Automotive oli halukas yhteistyöhön. Oli todella ilo nähdä lopputuloksena tämä kahden minuutin video Valmet Automotiven kokemuksista SSL-varmenteiden hallinnasta sekä videoon liittyyvä alempana oleva teksti.

Kiitos Valmet Automotivelle ja ennen kaikkea Timo S. Tuomiselle.

Seuraavan tekstin on kirjannut Kokemuksia.fi käytyään haastattelemassa Timo S. Tuomista Valmet Automotivella:

Wesentran sertifikaattiosaaminen on huipputasolla

Wesentra Oy tarjoaa Valmet Automotive Oy:lle apua SSL-varmenteiden hallinnassa. Valmet Automotivella it-infrastruktuurista vastaavan Timo Tuomisen mukaan SSL-varmenteiden tärkeyttä ei pidä aliarvioida, sillä niillä on suuri merkitys yritysten uskottavuudelle. Hänen mielestään Wesentralta saa sertifikaatteihin liittyvää apua helposti, ja yrityksen osaaminen on huipputasolla.

Valmet Automotive suunnittelee ja valmistaa autoja Uudenkaupungin autotehtaalla. Tällä hetkellä tehtaalla valmistuu Mercedeksen GLC-katumaastureita ja uuden A-sarjan autoja.

– Erikoisuutenamme on se, että pystymme tekemään erikokoisia sarjoja sarjavalmistuksena. Olemme ennen valmistaneet useaa tuotetta rinnakkain, Tuominen mainitsee.

Varmenteiden käyttö lisää uskottavuutta

– Hankkimamme palvelun muoto on sellainen, että Wesentra on järjestänyt meille Entrust Datacardin palveluiden niin sanotun sertifikaattipoolin, missä voimme poolin puitteissa vapaasti uudistaa ja luoda sertifikaatteja. Olemme viime aikoina kasvaneet melko nopeasti ja olemme saaneet pooliin laajennuksia nopealla aikataululla niitä tarvitessamme, Tuominen kertoo.

Entrustin toimittaman SSL-varmenteen perusajatus on, että sen kautta kolmas osapuoli voi varmistua Valmet Automotiven verkkosivuilla vieraillessaan siitä, että sisältö todella kuuluu Valmet Automotivelle.

– Nykyaikana uskottavuus sähköisessä mediassa on yhtä tärkeää kuin uskottavuus ylipäänsä. Varmenteet luovat pohjan verkkosivusisällön luotettavuudelle kertomalla siitä, että sisällöt ovat oikeasti meidän tuottamiamme, Tuominen selittää.

Palvelu on joustavaa

Wesentra tarjoaa erilaisia palvelukonsepteja. Valmet Automotiven käyttämä palvelumuoto on itsepalveluluonteinen, ja se sopii Tuomisen mukaan tällä hetkellä hyvin Valmet Automotiven tarpeisiin. Tuomisen mukaan Wesentran sertifikaatteihin liittyvä osaaminen on erittäin hyvällä tasolla. Hän pitää Wesentraa myös joustavana yrityksenä, jonka henkilöstö on auttavaista ja helppo saada kiinni.

– Tämä palvelukokonaisuus on meidän tarpeisiimme sopiva. Oikein toimiessaan varmenteiden pitäisi olla verkkosivujen käyttäjille käytännössä näkymätön palvelu, ja sitä se on ollut, Tuominen tiivistää.

Lisätietoa:  info(at)wesentra.com            tai          https://www.wesentra.com

Lue lisää