Vieraskynä: Entrust Datacardin ja Trend Micron yhteistyö

12.12.2016

yhteistyo_740x400Tämä ingressi on Wesentran kirjoittama – varsinainen vieraskynä-osuus alkaa ”Lue lisää” -viivan alta.

kimmoArtikkelin kirjoittaja on Trend Micron Suomen ja Baltian maajohtaja Kimmo Vesajoki, jonka kanssa minulla on ollut ilo työskennellä useita vuosia – ja joka itse asiassa on aikanaan myynyt ja toimittanut ensimmäiset Entrustin SSL-varmenteet Suomeen 🙂 Hänellä on näin erinomainen näkemys kertoa Trendin ja Entrustin yhteistyön tiivistymisestä.

Näiden Vieraskynä-artikkeleiden vaihdon tarkoituksena on antaa Entrustin suomalaisille asiakkaille näkymä Trend Micron tarjontaan ja toisaalta Trend Micron asiakkaille näkymä Entrustin + Wesentran palveluihin Suomessa.

<** Kimmon oma teksti alkaa tämän jälkeen … Lue lisää **>

”Trend Micron ja Entrust Datacardin yhteistyö tiivistyi merkittävästi alkuvuonna kun Trend Micro myi SSL-varmenneliiketoimintansa Entrust Datacardille maaliskuussa 2016. Osana tätä järjestelyä Trend Micron kaikki SSL-liiketoimintaan liittyvät osiot (root-varmenteet, asiantuntijuus, sekä SSL-asiakkaat) siirtyivät Entrust Datacardille.

Yhtiöiden tuotevalikoimat täydentävät toisiaan ja tarjoavat yhdessä kattavan tietoturvakokonaisuuden niin pienten kuin suuryritystenkin tarpeisiin. Trend Micron SSL-varmenneliiketoiminnan hankinta vahvistaa entisestään Entrust Datacardin asemaa varmennemarkkinoilla ja tarjoaa Trend Micron SSL-asiakkaille hyvän kodin, jossa he saavat parasta mahdollista tukea nyt ja tulevaisuudessa. Suomessa tätä SSL-palvelua tarjoaa Wesentra Oy.

Japanilainen Trend Micro on maailman suurin riippumaton tietoturvaratkaisujen toimittaja ja yksi alan pioneereista lähes 30 vuoden kokemuksella. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa käyttäjien päätelaitteilla, verkkotasolla ja konesalissa.

Trend Micron XGen Endpoint Security yhdistää eri sukupolvien suojausteknologiat yhteen tehokkaaseen tuotekokonaisuuteen, joka suojaa päätelaitteet tehokkaasti niin uusia kehittyneitä uhkia kuin perinteisiäkin haitakkeita vastaan. Trend Micro on Gartnerin ja Forresterin sekä AV-Testin tutkimusten mukaan johtava tietoturvatoimittaja, jolla on paras kyky suojata organisaatioita nykypäivän uhkamaisemassa.”

trend_2

Saat tarvittaessa lisätietoa Trend Micron ratkaisuista myös Wesentran kautta. Ohjaamme sinut oikeaan osoitteeseen. Ota yhteyttä:

info@wesentra.com              ( https://www.wesentra.com )          040 506 6565 / Pertti

Lue lisää