Paranna asiakasviestintääsi uuden VMC-varmennetyypin avulla

14.12.2021

Asiakkaiden sähköpostilaatikot ovat usein täynnä markkinointiviestejä eri yrityksiltä ja viestit saattavat jäädä avaamatta, kun kaikki viestit näyttävät samalta massalta. Entrustin uuden VMC-varmenteen, Verified Mark Certificate, avulla pystyt erottautumaan massasta, kun organisaatiosi logo näkyy viestin yhteydessä. Tässä blogikirjoituksessa kerrotaan VMC-varmenteen hankintaan liittyvistä eri vaiheista.

VMC-varmennetta varten organisaation tavaramerkki tulee olla rekisteröity EUIPO:ssa tai muussa hyväksytyssä rekisteröintivirastossa. Prosessi kestää useita kuukausia ja tähän kannattaa varautua etukäteen. Entrust hyväksyy ainoastaan EUIPO:ssa ja tietyissä kansallisissa rekisteröintivirastoissa rekisteröidyt tavaramerkit VMC-varmennetta varten ja tämä tarkistetaan VMC-varmennehakuprosessin aikana.

Organisaation sähköpostisäännökset tulee päivittää DMARC-protokollaa tukevaksi.  Näin voidaan vähentää merkittävästi sähköpostihuijausten läpimenoa ja asiakkaasi voi olla varma, että sähköpostiviestin lähettäjä olet sinä eikä kukaan muu.

Ennen kuin organisaatiolle voidaan myöntää VMC-varmenne, se verifioidaan korkeimman turvallisuusluokituksen mukaisesti (Extended Validation, EV). Näin varmistetaan, että organisaatio on todellakin oikea ja luotettavista kolmannen osapuolen lähteistä varmennettu. Verifioinnin yhteydessä suoritetaan myös yhteyshenkilön videoverifiointi sekä notaarilla käynti.

Jotta organisaation logoa voidaan käyttää sähköpostiviestinnässä, tulee se muuttaa BIMI standardin mukaiseksi. Tavaramerkki tai logo tulee olla SVG Tiny (1.2) tiedostomuodossa neliön muotoisena.Voit tallentaa logon SVG Tiny -tiedostomuodossa esimerkiksi Adobe Illustratorilla.

 

Esimerkki siitä kuinka sähköpostiviesti tulee paremmin esille täydessä sähköpostilaatikossa VMC-varmenteen ja logon avulla:

Yhteenvetona VMC-varmennetta hakiessa:

  • Rekisteröi tavaramerkkisi
  • Tallenna logo oikeaan muotoon
  • Päivitä organisaatiosi EV-tasolle (organisaatioverifiointi)
  • DMARC protokollat kuntoon sähköpostiasetuksissa
  • Lisää BIMI TXT record domainin tietoihin

Lisätietoja VMC-varmenteesta saat laittamalla postia myynti@wesentra.com tai sivuiltamme

Lue lisää